• Denk je ‘doe ik het wel goed’
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Worstel je met dingen van alledag?

Wil je minder frustratie, een plezieriger studentenleven? Goed dat je hier bent. Je neemt jezelf serieus en bent bereid om in actie te komen.

Hulp inschakelen is geen teken van zwakte, maar juist een teken van sterkte. Want hulp vragen betekent je kwetsbaar opstellen, en dat vergt veel moed.

Ik leer je te ontdekken hoe je jouw situatie een positieve wending geeft. Omdat ik zoveel mogelijk studenten wil bereiken vind je op deze site verschillende online producten. Wil je een stapje verder, dan ben je met een paar klikken op de knop voorzien van een Masterclass (dat er al betaald is, is gelijk een mooie stok achter de deur).

Kijk vooral rond. Neem mee waar je wat aan hebt, laat liggen wat je niet nodig hebt.

Niet voor iedereen geschikt

De trainingen en masterclasses zijn alleen geschikt voor studenten die:

  • echt vooruit willen komen en bereid zijn te investeren in de toekomst, omdat ze weten dat ze daarmee veel tijd, gedoe en frustratie besparen
  • daar ook geld in willen investeren
  • houden van aanpakken en niet bang zijn om geconfronteerd te worden

Kan of wil je dat op dit moment niet, dan raad ik je deelname bij mij op dit moment af. Dat geeft helemaal niets. Wellicht past het je op een later moment.

Twijfel je of deelname voor jou geschikt is? Neem contact op voor een gratis, vrijblijvend telefonisch brainstorm-gesprek van 20 minuten.

Ja, doe mij maar een gratis brainstormgesprek!

Kan dat wel? In een dag zoiets wezenlijks leren?

Jazeker! Je gaat jezelf nog verbazen. Weleens gehoord van een blinde vlek? Verandering gaat om anders leren kijken en anders leren dóen. Ik laat je zien wat je eerder niet zag. Ik weet hoe het is om te studeren en waar het om draait. Je kunt stappen zetten zonder erg psychologie-er-ig of therapeutisch te zijn. Daar ben ik toevallig erg goed in! En ik vind het leuk om jou veel te leren.

Lees gerust eerst meer over mij, als je wilt. Ik ga graag samen met jou aan het werk!

ik wil meer weten over Laure Klerks

De meeste studenten vinden het fijn dat ik ze begrijp en zonder oordeel luister, maar vooral: ze zélf weer verder kunnen. Vaak zeggen ze ‘maar jij bent niet zo’n ‘échte’ psycholoog, terwijl ze grote stappen zetten en veel leren. Wil je laagdrempelig en vanuit jouw eigen kracht, wél verandering? Dan moet je bij mij zijn. Geen kant- en klare antwoorden, wel veel nieuwe inzichten en zélf aan de slag! Ga je met mij in zee, dan hou je van tegengas en ben je bereid om je in te zetten.

Bekijk vooral zelf of je vindt dat dit bij je past. Als je slim bent geloof je me niet meteen op mijn blauwe ogen. Je snapt dat ik enthousiast ben over alles wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik veel studenten begeleid en gezien dat het hen helpt om zelf keuzes te maken en eindelijk het leven te leiden dat ze zelf het liefste willen. Maar ik ga je niet overtuigen of overhalen. Je bent met een reden op deze site terechtgekomen, maar voel je vooral vrij om ook weer weg te klikken wanneer je denkt dat het niet bij je past. Als je wel denkt iets aan mijn aanbod te kunnen hebben, luister dan vooral even naar de studenten die je vóór zijn gegaan.

lees hier wat andere studenten zeggen

Maar dat is veel te duur

Ik wil zoveel mogelijk studenten laten ervaren dat je zélf verandering kunt brengen in je situatie. Daarom heb ik deze online programma’s ontwikkeld. De programma’s zijn samengesteld op basis van veel ervaring vanuit de dagelijkse praktijk. Omdat er tijd en energie zit, vraag ik daar ook iets voor terug, in de vorm van een investering. Maar ook bied ik gratis producten aan! Omdat ik wil dat je me leert kennen en erachter komt wat ik voor je kan betekenen.

En als je bereid bent te investeren in verandering, dan zul je zien dat de programma’s goed bij je aansluiten.

Ja het kost wat. Maar dan stel ik je graag een wedervraag. Wat vind jij jezelf waard? Hoe graag wil je investeren in jezelf. Bedenk maar eens wat het je kan opleveren als je vanaf nu een leven krijgt zoals jij je dat wenst. Meer plezier, geen studievertraging, minder stress en twijfel, minder gezondheidsklachten. Onbetaalbaar toch?