• Denk je ‘doe ik het wel goed’
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Worstel je met dingen van alledag?

Wil je minder frustratie, een plezieriger studentenleven? Goed dat je hier bent. Je neemt jezelf serieus en bent bereid om in actie te komen. Hulp inschakelen is geen teken van zwakte, maar juist een teken van sterkte. Want hulp vragen betekent je kwetsbaar opstellen, en dat vergt veel moed. Ik leer je te ontdekken hoe je jouw situatie een positieve wending geeft. Met een paar klikken op de ben je voorzien van deelname (dat er al betaald is via ideal, is gelijk een mooie stok achter de deur). Kijk vooral rond. Ik help je graag! Oh ja, wat volgt is best een lange tekst, dus als je doorleest – ga er even  rustig voor zitten.

Niet voor iedereen geschikt

Mijn aanbod is alleen geschikt voor studenten die:

  • echt vooruit willen komen
  • bereid zijn te investeren in de toekomst
  • die tijd en frustratie willen besparen
  • daar ook geld in willen investeren
  • houden van aanpakken
  • niet bang zijn nieuwe stappen te zetten

Kan of wil je dat op dit moment niet, dan raad ik je deelname bij mij nog even af. Dat geeft helemaal niets. Wellicht past het je op een later moment.

Ja, doe mij maar een gratis brainstormgesprek!

Kan dat wel? Online zoiets wezenlijks leren?

Jazeker! Je gaat jezelf nog verbazen. Weleens gehoord van een blinde vlek? Verandering gaat om anders leren kijken en anders leren dóen. Ik laat je zien wat je eerder niet zag. Ik weet hoe het is om te studeren en waar het om draait. Ik heb aan de universiteit orthopedagogiek  gestudeerd en daarna een 4-jarige therapie-opleiding gedaan. En ik vind het leuk om jou veel te leren. Ik zie al ruim 10 jaar wekelijks jongeren en studenten in mijn praktijk. Sinds 2 jaar ook online. Lees gerust eerst meer over mij, als je wilt. Ik ga graag samen met jou aan het werk!

ik wil meer weten over Laure Klerks

De meeste studenten vinden het fijn dat ik ze begrijp en zonder oordeel luister, maar vooral: ze zélf weer verder kunnen. Vaak zeggen ze ‘maar jij bent niet zo’n ‘échte’ psycholoog, terwijl ze grote stappen zetten en veel leren. Wil je laagdrempelig en vanuit jouw eigen kracht, wél verandering? Dan moet je bij mij zijn. Geen kant- en klare antwoorden, wel veel nieuwe inzichten en zélf aan de slag!

Ga je met mij in zee, dan hou je van tegengas en ben je bereid om je in te zetten. Bekijk vooral zelf of je vindt dat dit bij je past. Als je slim bent geloof je me niet meteen op mijn blauwe ogen. Je snapt dat ik enthousiast ben over alles wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik veel studenten begeleid en gezien dat het hen helpt om zelf keuzes te maken en eindelijk het leven te leiden dat ze zelf het liefste willen. Maar ik ga je niet overtuigen of overhalen. Je bent met een reden op

deze site terechtgekomen, maar voel je vooral vrij om ook weer weg te klikken wanneer je denkt dat het niet bij je past. Als je wel denkt iets aan mijn aanbod te

kunnen hebben, luister dan vooral even naar de studenten die je vóór zijn gegaan.

En ga ervoor, neem die stap!

lees hier wat andere studenten zeggen

Maar dat is veel te duur

Ik wil jou laten ervaren dat je zélf verandering kunt brengen in je situatie.

Daarom heb ik verschillende online programma’s ontwikkeld. Omdat er meerdere studenten tegelijk meedoen, kan ik de prijs voor de online programma’s laag houden. Ik heb dit samengesteld op basis van veel ervaring vanuit de dagelijkse praktijk. En als je bereid bent te investeren in verandering, dan zul je zien dat de programma’s goed bij je aansluiten.

Ik bied bewust ook gratis producten aan. Omdat ik wil dat je me leert kennen en erachter komt wat ik voor je kan betekenen.

Kies je liever voor een individueel traject? Ook dat kan. Dat is een investering. Vind je dat te duur? Dan stel ik je graag een wedervraag. Wat vind jij jezelf waard?

Hoe graag wil je investeren in jezelf? Bedenk maar eens wat het je kan opleveren als je vanaf nu een leven krijgt zoals jij je dat wenst. Meer plezier, geen studievertraging, minder stress en twijfel, minder gezondheidsklachten. Minder ‘foute’ keuzes. Onbetaalbaar toch?