Wat wil je van me weten?

Dat ik ook studeerde en er genoeg dingen waren waar ik knap onzeker van kon worden?

Dat ik zelf totaal niet hou van in de belangstelling staan en me in mijn eigen dagelijks leven ook over heel wat drempels heen moest zetten.

Dat ik na mijn studie orthopedagogiek merkte dat ik eigenlijk nog helemaal niet zoveel wist? Dat ik ooit een eigen praktijk ben gestart omdat ik een tikje eigenwijs ben.

En na mijn universiteit een specialisatie ben gaan doen van vier jaar therapie-opleiding in Amsterdam. En toen begon te begrijpen dat ik echt wél iets kan bijdragen.

Ik vind het fantastisch om mee te mogen lopen in het leven van jongeren en jongvolwassenen. Ik ben dol op het centrum van Leiden. En ik haat slechte koffie.

 

Anyway. Ik ben Laure.

 

Ik leer studenten over zichzelf. Studenten die worstelen met dingen van alledag. Die denken ‘doe ik het wel goed’. Ik luister, ik zie jou, ik begrijp je en confronteer. Ik ben er voor jou. Ik help je bij het leggen van een stevige basis, waarin je kunt lachen en genieten en waar je tegenslagen aankunt. Ik kan je leren hoe het is om de regie te hebben en je onafhankelijk en vrij te voelen. Je ontwikkelt vriendschappen die de moeite waard zijn en maakt keuzes die goed voor je zijn.

 

Je kunt op twee sites over mij en over wat ik doe lezen:

www.jongerentherapieleiden.nl | informatie over mijn fysieke praktijk voor jongerentherapie, in Leiden

www.laatmenietlachen.nl | online videotraining en blogs over coaching en therapie voor studenten en jongeren

 

.

Laure Klerks, coaching, therapie
en trainingen voor studenten