Ik heb geleerd patronen te herkennen in mijn eigen gedrag en die weten aan te passen waardoor ik nu veel minder druk en stress ervaar en weer plezier kan halen uit werk en mijn dagelijkse bezigheden. De directe aanpak in combinatie met echt luisteren en meedenken waren voor mij een hele fijne ervaring.

net afgestudeerd hbo studente (22 jaar)

Ik heb een hoop geleerd en aangepast na onze gesprekken, het gaat nog steeds hartstikke goed met me.

oud-studente (23 jaar)

Je hebt me in een lastige tijd geholpen met weer uitzoeken wat ik zelf wil en me een nieuw perspectief gegeven op de dingen die ik moeilijk vind. Ik heb door jou echt grote stappen gemaakt.

Studente (Leiden, net afgestudeerd, 23 jaar)

De gesprekken met jou beschreef ik tegenover mijn vrienden als “chill”, maar dit is ook echt wat het is. Want de gesprekken voelden natuurlijk en vertrouwd aan wat ervoor zorgde dat over alles gesproken kon worden. Dit is naar mijn mening uniek aangezien er vaak een afstand is tussen jongeren en een coach/therapeut. Met jou was dit niet het geval omdat je de onderwerpen luchtig en met humor bespreekbaar maakte.

Student (Delft, 22 jaar)

Ik vond het prettig om een gesprek met jou te voeren, omdat ik het gevoel kreeg dat we gelijkwaardig waren. Je gaf voornamelijk voorbeelden uit jouw eigen leven. Dus het was niet zo dat IK alleen over mijn gevoel sprak. We kwamen samen tot een conclusie/antwoord. Ondanks dat we dat samen deden, gaf je me wel het idee dat ik zelf met de oplossing kwam

Studente (Amsterdam, 22 jaar)

Ik had altijd het gevoel alsof je problemen echt begreep en de onderliggende oorzaak aanvoelde en die aanpakte

Studente, 18 jaar

Ik vind het opvallendste dat je altijd met heel ‘minimale’ middelen, eigenlijk alleen een paar woorden of een paar kleine vragen, mij tot inzichten wist te brengen. Ik vond het fijn met iemand te praten die volledig objectief is

oud-studente, 24 jaar

Ik vond het voornamelijk heel fijn dat je niet oordeelde en alles wat ik zei oké was. Dat zorgde ervoor dat ik meer wilde delen en altijd positief de deur uit ging. Je zei soms ook gewoon waar iets op stond. “soms is het gewoon ff kut”. Dat was fijn. Ik woon nu overigens op mezelf.

Studente, 20 jaar

Ervaringen van andere studenten