Laatmenietlachen.nl is er voor studenten die zich van binnen anders voelen dan ze van buiten laten zien.

Voor studenten die niet tevreden zijn zoals het nu gaat, die van alles hebben geprobeerd, maar nog steeds niet lekker in hun vel zitten.

Laatmenietlachen.nl heeft een laagdrempelig aanbod van online trainingen en masterclasses. Een korte, snelle, effectieve eerste stap naar verandering, op een manier die bij jóu past. Na het volgen van een online training of Masterclass zie je wat je eerder niet zag. Je hebt antwoord op je vraag: Hoe leg ik een stevige basis voor een leven waarin ik kan genieten en tegenslagen aankan. Je zult merken dat je minder klachten ervaart.

Via laatmenietlachen.nl vind je een online én fysiek aanbod, waardoor het lukt om veel studenten te bereiken, in iedere studentenstad.

Laatmenietlachen.nl is ontstaan vanuit mijn wens om meer studenten te bereiken en in hun kracht te zetten, omdat ik in mijn eigen praktijk dagelijks zie en hoor wat er speelt, en vooral: Wat werkt.

Ik blijf het gaaf vinden om te zien hoe studenten zichzelf kunnen verbazen en ontwikkelen, hoe ze opbloeien en gaan léven. Ik hoop met deze site ook voor jou veel te kunnen betekenen.

Laure Klerks
orthopedagoge en integratief (jongeren)therapeut, oprichter laatmenietlachen.nl

(en de rest van de tijd werkzaam in eigen praktijk, Leiden, www.jongerentherapieleiden.nl)

Offerte op maat?

Wil je weten wat laatmenietlachen.nl voor jouw hogeschool of universiteit kan betekenen? Een (incompany) workshopmiddag voor jouw studenten, of een  voorlichting voor SLB-ers of decanen verzorgen? Ik denk graag met je mee!

Ik wil een offerte op maat