Op het moment is er in de media veel aandacht voor stress onder studenten. Prestatiedruk, burn-out, de cijfers liegen er niet om. Tussen de 10 en 25 % van de studenten ervaart klachten. In Nederland zijn er meer dan 500.000 studenten (hogescholen en universiteiten). Het gaat dus om minstens 100.000 studenten die niet lekker in hun vel zitten, om welke reden dan ook…

Mijn missie is om dit jaar minimaal 10.000 studenten te bereiken en vanuit hun kracht te laten groeien!

Hoe?

Ik help jou een stevige basis te leggen voor een leven waarin je kunt lachen en genieten en tegenslagen aankunt. Dat doe ik door je te confronteren en vragen te stellen die je laten zien wat je eerder niet zag, of wist.

En heel simpel: Online. Op basis van mijn jarenlange ervaring vanuit de praktijk heb ik online programma’s en video’s samengesteld die jou inzicht geven en op weg helpen. Als je twijfelt of dat zomaar kan, online – jazeker! Kijk vooral even bij de veelgestelde vragen en reviews!

Ik wil namelijk zoveel mogelijk studenten laten ervaren hoe je groeit, bloeit en ontwikkelt. En voor die studenten die écht samen met mij -persoonlijk- aan de slag willen, zijn er workshopdagen en masterclasses. Door het hele land, wel zo handig.

Voor wie?

Studenten. En verder maakt het eigenlijk niet uit. Heb je het idee dat niets echt helpt? Vragen je vrienden of familie met enige regelmaat wat er toch aan de hand is? Of weet je dit juist goed te verbergen, maar ervaar je vanbinnen onrust? Ga je steeds maar door en kun je niet meer ontspannen? Of kom je juist helemaal nergens toe? Ik kan jou verder helpen.

De meeste studenten hebben het gevoel dat ze zich aanstellen of dat het ‘vanzelf wel weer overgaat’. Soms gebeurt dat niet. Je weet niet meer waar je moet beginnen. Ik wel. Ik help je om te zien wáár je invloed ligt. Ik help je te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Na een online training of het volgen van mijn video’s merk je hoe het is om dingen anders te doen en sta je al zelfbewuster en sterker in het leven. Heb je de smaak te pakken, wil je méér uitdaging en nog verdere stappen zetten? Dan kun je meedoen aan een workshop-ochtend of masterclass. Onder mijn persoonlijke begeleiding ontdek je waar jouw mogelijkheden en talenten liggen. Aan het einde van de dag weet je welke stappen jij nog meer kunt zetten om stevig in het leven te staan. Je voelt je vrij en zelfstandig.