Mijn missie is om dit jaar minimaal 10.000 studenten vanuit hun kracht te laten groeien!

Ik wil zoveel mogelijk studenten laten ervaren hoe je groeit, bloeit en ontwikkelt. Gewoon vanuit huis, achter je computer.

Leg een stevige basis voor een leven waarin je kunt lachen en genieten en tegenslagen aankunt.

 

Heb je het idee dat niets echt helpt?  Vragen je vrienden of familie met enige regelmaat wat er toch aan de hand is? Of weet je dit juist goed te verbergen, maar ervaar je vanbinnen onrust?  Ga je steeds maar door en kun je niet meer ontspannen? Of kom je juist helemaal nergens toe?

De meeste studenten hebben het gevoel dat ze zich aanstellen of dat het ‘vanzelf wel weer overgaat’. Soms gebeurt dat niet. Je weet het niet meer… Het tegendeel is waar: Je ZIET gewoon nog niet goed wáár je invloed ligt. Ik help je te ontdekken waar jouw kracht ligt en te zien wat je eerder niet zag.

 

Na de online training merk je hoe het is om dingen anders te doen en sta je zelfbewuster en sterker in het leven. Grote kans dat jij die student bent voor wie dit genoeg is om zelf verder te kunnen. Wil je méér uitdaging? Heb je de smaak te pakken en wil je verdere stappen zetten?

In de 1 daagse Masterclass ga je samen met andere studenten aan de slag en ontdek je waar jouw mogelijkheden en talenten liggen. Aan het einde van de dag weet je welke stappen jij nog meer kunt zetten om stevig in het leven te staan. Je voelt je vrij en zelfstandig.