Laat je gegevens achter en ontvang de 10 stappen direct in je mail.

 

 

Ik weet hoe het is om te zijn waar jij nu bent. En ik wéét hoe het anders kan. Ik leer jou wat je kunt doen om je weer lekker in je vel te voelen.

In deze 10 stappen lees je wat je als eerste moet doen om verandering te krijgen. Dit is gratis. Omdat ik wil dat jij je weer zelfverzekerd en blij gaat voelen.

Omdat ik zoveel jongeren gesproken heb en stappen heb zien zetten. Ze onafhankelijk en vrij zag worden. Zien groeien. Omdat ik jou dat óók gun.

 

“Ik heb zeker wat aan de 10 stappen gehad. Ze hebben mij aan het denken gezet. Zo ook het verschil tussen moeten en willen. Ik kwam erachter dat ik best veel dingen moest van mezelf. En de problemen niet groter maken dan ze zijn, is ook echt een uitdaging voor mij. Mede door dit mailcontact heb ik een volgende stap genomen. bedankt!” – Marlies

“Door de 10 stappen ben ik bewust geworden wat ik zelf vooral als grootste probleem ervaar. Beginnen met kleine stapjes wil ik echt graag aanpakken. Ik merk dat ik vaak te snel en te veel wil. Ik leg de lat heel hoog voor mezelf. Ik heb me voorgenomen minder streng voor mezelf te zijn” – Nina

“Jij hebt me door de 10 stappen ideeën gegeven welke dingen ik anders kan aanpakken. Ik vond het ook fijn dat ik extra mails kreeg met tips en waarin ik mijn vraag mocht voorleggen” – anoniem

“Ik heb me wel vaker aangemeld voor gratis tips, ook via andere sites, maar nog niet echt het idee gehad dat iemand ook persoonlijk iets voor mij kan betekenen. Door dit contact heb ik jou leren kennen en heb ik het idee dat er een klik is. Jij hebt me geholpen een volgende stap te zetten” – anoniem